Τρίωρη στάση εργασίας από ΠΑΣΥΚΙ – «Να αποδοθούν ευθύνες…»

Τρίωρη στάση εργασίας από ΠΑΣΥΚΙ – «Να αποδοθούν ευθύνες…»

Τρίωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο Τρίτη (05/107) μέλη της ΠΑΣΥΚΙ στα τμήματα επειγόντων περιστατικών και ατυχημάτων (ΤΑΕΠ), καταγγέλλοντας σοβαρή υποστελέγχωση.

Συγκεκριμένα, η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η ΠΑΣΥΚΙ, τονίζει πως ο λόγος που θα προχωρήσουν σε αυτή την ενέργεια είναι γιατί επανειλημμένα, τόσο οι γραπτές όσο και οι προφορικές ενημερώσεις τους δεν λαμβάνονται υπόψη όσο αφορά τη λειτουργεία των ΤΑΕΠ.

«Οι ευθύνες αναλογούν απόλυτα στον ΟΚΥπΥ και θα πρέπει απαραιτήτως να αναληφθούν ή να αποδοθούν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

Κοινή συνάντηση με τους Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ημέρα της τελετής έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE