Τρίωρη στάση εργασίας από ΠΑΣΥΚΙ – «Να αποδοθούν ευθύνες…»

Τρίωρη στάση εργασίας από ΠΑΣΥΚΙ – «Να αποδοθούν ευθύνες…»

Τρίωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο Τρίτη (05/107) μέλη της ΠΑΣΥΚΙ στα τμήματα επειγόντων περιστατικών και ατυχημάτων (ΤΑΕΠ), καταγγέλλοντας σοβαρή υποστελέγχωση.

Συγκεκριμένα, η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η ΠΑΣΥΚΙ, τονίζει πως ο λόγος που θα προχωρήσουν σε αυτή την ενέργεια είναι γιατί επανειλημμένα, τόσο οι γραπτές όσο και οι προφορικές ενημερώσεις τους δεν λαμβάνονται υπόψη όσο αφορά τη λειτουργεία των ΤΑΕΠ.

«Οι ευθύνες αναλογούν απόλυτα στον ΟΚΥπΥ και θα πρέπει απαραιτήτως να αναληφθούν ή να αποδοθούν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

Βρισκόμαστε ενώπιον αυτών των εξελίξεων στο Κυπριακό μετά από δικές μας ενέργειες, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ενόψει της επίσκεψης του ΓΓ των ΗΕ, έχει συγκαλέσει σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.