Τρίωρη στάση εργασίας από ΠΑΣΥΚΙ – «Να αποδοθούν ευθύνες…»

Τρίωρη στάση εργασίας από ΠΑΣΥΚΙ – «Να αποδοθούν ευθύνες…»

Τρίωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο Τρίτη (05/107) μέλη της ΠΑΣΥΚΙ στα τμήματα επειγόντων περιστατικών και ατυχημάτων (ΤΑΕΠ), καταγγέλλοντας σοβαρή υποστελέγχωση.

Συγκεκριμένα, η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η ΠΑΣΥΚΙ, τονίζει πως ο λόγος που θα προχωρήσουν σε αυτή την ενέργεια είναι γιατί επανειλημμένα, τόσο οι γραπτές όσο και οι προφορικές ενημερώσεις τους δεν λαμβάνονται υπόψη όσο αφορά τη λειτουργεία των ΤΑΕΠ.

«Οι ευθύνες αναλογούν απόλυτα στον ΟΚΥπΥ και θα πρέπει απαραιτήτως να αναληφθούν ή να αποδοθούν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE