Τρίωρη στάση εργασίας από ΠΑΣΥΚΙ – «Να αποδοθούν ευθύνες…»

Τρίωρη στάση εργασίας από ΠΑΣΥΚΙ – «Να αποδοθούν ευθύνες…»

Τρίωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο Τρίτη (05/107) μέλη της ΠΑΣΥΚΙ στα τμήματα επειγόντων περιστατικών και ατυχημάτων (ΤΑΕΠ), καταγγέλλοντας σοβαρή υποστελέγχωση.

Συγκεκριμένα, η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η ΠΑΣΥΚΙ, τονίζει πως ο λόγος που θα προχωρήσουν σε αυτή την ενέργεια είναι γιατί επανειλημμένα, τόσο οι γραπτές όσο και οι προφορικές ενημερώσεις τους δεν λαμβάνονται υπόψη όσο αφορά τη λειτουργεία των ΤΑΕΠ.

«Οι ευθύνες αναλογούν απόλυτα στον ΟΚΥπΥ και θα πρέπει απαραιτήτως να αναληφθούν ή να αποδοθούν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE