Κρίσιμη σύσκεψη για τον κατώτατο μισθό στο Προεδρικό - Στο τραπέζι και η γονική άδεια

Κρίσιμη σύσκεψη για τον κατώτατο μισθό στο Προεδρικό - Στο τραπέζι και η γονική άδεια

Πραγματοποιείται σήμερα, Τρίτη, η σύσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τους κοινωνικούς εταίρους με στόχο την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων για την εισαγωγή του κατώτατου μισθού στην Κύπρο και για τη γονική άδεια.

Η σύσκεψη είναι προγραμματισμένη για τις 9:30 το πρωί της Τρίτης και σε αυτήν θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Κυριάκος Κούσιος, οι εργοδοτικές οργανώσεις ΚΕΒΕ και ΟΕΒ και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ.

Η εισαγωγή εθνικού κατώτατου μισθού αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση. Όπως είχε αναφέρει ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας Ανδρέας Ιωσήφ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης «θα αναλάβει πρωτοβουλία για να ολοκληρωθεί η διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους η οποία παρά το γεγονός ότι έφθασε στο τελικό στάδιο εντούτοις δεν ολοκληρώθηκε λόγω του αδόκητου θανάτου της Ζέτας Αιμιλιανίδου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE