Πυρκαγιά στη Λεμεσό - Φαίνεται να ξεκίνησε από το δρόμο

Πυρκαγιά στη Λεμεσό - Φαίνεται να ξεκίνησε από το δρόμο

Υπό έλεγχο φαίνεται να είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά δυτικά της 3ης βιομηχανικής περιοχής Ύψωνα, τέθηκε υπό έλεγχο στις 11:08 και κατέκαψε 2 εκτάρια περίπου από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και σκύβαλα.

Στο μέρος επιχειρούν τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς της επαρχίας Λεμεσού, ένα πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών, καθώς και ένα πυροσβεστικό όχημα και ένας εκσκαφέας της Επαρχιακής Διοίκησης.

Το έργο πυρόσβεσης ενίσχυσαν με ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη του  Τμήματος Δασών.

Εκ πρώτης όψεως, η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από το δρόμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE