Υπ. Υγείας: Συγκάλεσε σύσκεψη για τα προβλήματα που καταγράφονται στα ΤΑΕΠ των νοσηλευτηρίων του ΟΚΥπΥ

Υπ. Υγείας: Συγκάλεσε σύσκεψη για τα προβλήματα που καταγράφονται στα ΤΑΕΠ των νοσηλευτηρίων του ΟΚΥπΥ

Σύσκεψη για την επίλυση των προβλημάτων στα ΤΑΕΠ συγκάλεσε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας, με αφορμή τις ανησυχίες των γιατρών και τις θέσεις του ΟΚΥπΥ και την ασφάλεια των ασθενών.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανησυχίες των γιατρών, τις θέσεις του ΟΚΥπΥ και την ασφάλεια των ασθενών, ο Υπουργός Υγείας συγκάλεσε σύσκεψη για την ερχόμενη βδομάδα με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που καταγράφονται στα ΤΑΕΠ και την παροχή ασφαλούς και ποιοτικής φροντίδας στους ασθενείς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.