Κύπριος τυχερός στο Τζόκερ - Βρήκε τους 5 αριθμούς - Δείτε το ποσό που κέρδισε

Κύπριος τυχερός στο Τζόκερ - Βρήκε τους 5 αριθμούς - Δείτε το ποσό που κέρδισε

Τουλάχιστον €2.600.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη 7/7/2022 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη χθεσινή διαλογή.

Παρόλο το τζακ-ποτ, στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν τέσσερις (4) επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €12.318,19 έκαστη. Ανάμεσα στους τυχερούς, και Κύπριος/α που έπαιξε ένα τυχερό δελτίο, με μία επιτυχία και θα πάρει το ποσό των €12.318,19.

Το δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο ΣΤΕΛΛΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΙΟΡΔΑΝΟΥΣ, ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ 16B, στο ΤΣΕΡΙ.

Οι μαγικοί αριθμοί ήταν 12, 13, 16, 30, 36 και τζόκερ ο αριθμός 1.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Την ανάγκη για προστασία από λοιμώξεις από ιούς του αναπνευστικού συστήματος επισημαίνει το Υπουργείο Υγείας, υπενθυμίζοντας με ανακοίνωσή του προς το κοινό τα ατομικά μέτρα προστασίας, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος αυτός.