ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Εντατική για 24ώρες ο Υφυπουργός παρα τω Προέδρω - Δίπλα του ο Νίκος Αναστασιάδης

Στην Εντατική για 24ώρες ο Υφυπουργός παρα τω Προέδρω - Δίπλα του ο Νίκος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης επισκέφθηκε χθες βράδυ τον Υφυπουργό παρά τω Προέδρω κ. Πέτρο Δημητρίου στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε σήμερα.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, οθεράπων ιατρός του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω, Δρ Μαρίνος Σωτηρίου, του ιδιωτικού νοσοκομείου American Heart Institute, δήλωσε ψες στους δημοσιογράφους ότι «ο κ. Δημητρίου παρουσιάστηκε σήμερα επειγόντως στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών και παρουσίασε ασταθή στηθάγχη.

Μετά από διαγνωστικά τεστ διαπιστώθηκε ότι πάσχει από μια συγγενή καρδιοπάθεια όπου η αρτηρία που τροφοδοτεί την καρδία, η δεξιά αρτηρία συγκεκριμένα, ξεκινούσε από το λάθος σημείο, είχε ανώμαλη έκφυση, και στην ουσία προκαλούσε τα συμπτώματα αυτά, όποτε χρειάστηκε να γίνει επειγόντως επέμβαση ανοικτής καρδίας για να διορθωθεί το πρόβλημα.

Ο κ. Δημητρίου βρίσκεται στην Εντατική, είναι σταθερή η κατάσταση της υγείας του, θα μείνει για 24 ώρες στο νοσοκομείο, σύντομα θα μπορεί να επιστρέψει στην οικία του και μετά στα καθήκοντα του, και αναμένεται να έχει πλήρη ανάρρωση χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top