Επιστρέφει η μάσκα σε εσωτερικούς χώρους - Αναμένεται σήμερα η έγκριση του Υπουργικού

Επιστρέφει η μάσκα σε εσωτερικούς χώρους - Αναμένεται σήμερα η έγκριση του Υπουργικού

Δεδομένη είναι η χρήση και πάλι της μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, με μικρές εξαιρέσεις όπως και στο παρελθόν.

Στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που ξεκίνησε σήμερα στις 9:30 το πρωί, ο Υπουργός Υγείας καταθέτει συγκεκριμένη πρόταση για επιστροφή της μάσκας σε εσωτερικούς χώρους λαμβάνοντας υπόψη τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορωνoϊού το τελευταίο διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 3 νέους θανάτους, ενώ εντοπίστηκαν 10.139 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας το ποσοστό θετικότητας στο 11,35%.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, η υποχρεωτική χρήση μάσκας θα τεθεί σε εφαρμογή από αυτή την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Αναμένεται ότι το Υπουργικό θα δώσει την έγκρισή του και αμέσως μετά θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες από το Υπουργείο Υγείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE