Απελπισμένη μητέρα σε καραντίνα στη Λευκωσία: «Είμαι με 20ευρώ στη τσέπη - Χρειάζομαι φαγητό για τα μωρά»

Απελπισμένη μητέρα σε καραντίνα στη Λευκωσία: «Είμαι με 20ευρώ στη τσέπη - Χρειάζομαι φαγητό για τα μωρά»

Τα κρούσματα αυξήθηκαν , αρκετοί συνάνθρωποι μας βρίσκονται σε καραντίνα καθώς βρίσκονται θετικοί.

Κάποιοι απο αυτούς με σοβαρά οικονομικά προβλήματα οι οποίοι δεν ξέρουν πως να ανταπεξέλθουν χωρίς μισθό την διάρκεια της καραντίνας.

Οπως δημοσίευσε η σελίδα "For a better world", oικογένεια χρειάζεται βοήθεια να ανταπεξέλθει μεχρι να βγει απο καραντίνα για να μπορέσει να ξαναεργαστεί η μητέρα.

Το μήνυμα της μητέρας , αναφέρει οτι η οικογένεια είναι με 20-25 ευρώ και χωρίς τρόφιμα και τα παιδιά. Ενώ κάνει έκκληση για τα απαραίτητα οπως μωρομάντηλα και τρόφιμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE