Απελπισμένη μητέρα σε καραντίνα στη Λευκωσία: «Είμαι με 20ευρώ στη τσέπη - Χρειάζομαι φαγητό για τα μωρά»

Απελπισμένη μητέρα σε καραντίνα στη Λευκωσία: «Είμαι με 20ευρώ στη τσέπη - Χρειάζομαι φαγητό για τα μωρά»

Τα κρούσματα αυξήθηκαν , αρκετοί συνάνθρωποι μας βρίσκονται σε καραντίνα καθώς βρίσκονται θετικοί.

Κάποιοι απο αυτούς με σοβαρά οικονομικά προβλήματα οι οποίοι δεν ξέρουν πως να ανταπεξέλθουν χωρίς μισθό την διάρκεια της καραντίνας.

Οπως δημοσίευσε η σελίδα "For a better world", oικογένεια χρειάζεται βοήθεια να ανταπεξέλθει μεχρι να βγει απο καραντίνα για να μπορέσει να ξαναεργαστεί η μητέρα.

Το μήνυμα της μητέρας , αναφέρει οτι η οικογένεια είναι με 20-25 ευρώ και χωρίς τρόφιμα και τα παιδιά. Ενώ κάνει έκκληση για τα απαραίτητα οπως μωρομάντηλα και τρόφιμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE