Απελπισμένη μητέρα σε καραντίνα στη Λευκωσία: «Είμαι με 20ευρώ στη τσέπη - Χρειάζομαι φαγητό για τα μωρά»

Απελπισμένη μητέρα σε καραντίνα στη Λευκωσία: «Είμαι με 20ευρώ στη τσέπη - Χρειάζομαι φαγητό για τα μωρά»

Τα κρούσματα αυξήθηκαν , αρκετοί συνάνθρωποι μας βρίσκονται σε καραντίνα καθώς βρίσκονται θετικοί.

Κάποιοι απο αυτούς με σοβαρά οικονομικά προβλήματα οι οποίοι δεν ξέρουν πως να ανταπεξέλθουν χωρίς μισθό την διάρκεια της καραντίνας.

Οπως δημοσίευσε η σελίδα "For a better world", oικογένεια χρειάζεται βοήθεια να ανταπεξέλθει μεχρι να βγει απο καραντίνα για να μπορέσει να ξαναεργαστεί η μητέρα.

Το μήνυμα της μητέρας , αναφέρει οτι η οικογένεια είναι με 20-25 ευρώ και χωρίς τρόφιμα και τα παιδιά. Ενώ κάνει έκκληση για τα απαραίτητα οπως μωρομάντηλα και τρόφιμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE