Απελπισμένη μητέρα σε καραντίνα στη Λευκωσία: «Είμαι με 20ευρώ στη τσέπη - Χρειάζομαι φαγητό για τα μωρά»

Απελπισμένη μητέρα σε καραντίνα στη Λευκωσία: «Είμαι με 20ευρώ στη τσέπη - Χρειάζομαι φαγητό για τα μωρά»

Τα κρούσματα αυξήθηκαν , αρκετοί συνάνθρωποι μας βρίσκονται σε καραντίνα καθώς βρίσκονται θετικοί.

Κάποιοι απο αυτούς με σοβαρά οικονομικά προβλήματα οι οποίοι δεν ξέρουν πως να ανταπεξέλθουν χωρίς μισθό την διάρκεια της καραντίνας.

Οπως δημοσίευσε η σελίδα "For a better world", oικογένεια χρειάζεται βοήθεια να ανταπεξέλθει μεχρι να βγει απο καραντίνα για να μπορέσει να ξαναεργαστεί η μητέρα.

Το μήνυμα της μητέρας , αναφέρει οτι η οικογένεια είναι με 20-25 ευρώ και χωρίς τρόφιμα και τα παιδιά. Ενώ κάνει έκκληση για τα απαραίτητα οπως μωρομάντηλα και τρόφιμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE