LIKE ONLINE

Αυτή είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος - Η επανάσταση που έφερε στην αγορά

Αυτή είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος - Η επανάσταση που έφερε στην αγορά

Τον τίτλο της νεότερης αυτοδημιούργητης δισεκατομμυριούχου κατέκτησε φέτος η Rihanna, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού «Forbes». Η τραγουδίστρια και ιδρύτρια των Fenty Beauty έγινε έτσι η διάδοχος της Kylie Jenner στην κορυφή.

Η Jenner είχε κερδίσει τον ίδιο τίτλο το 2019, σε ηλικία μόλις 21 ετών, ξεπερνώντας ακόμα και τον Mark Zuckerberg, που τον είχε κατακτήσει στα 23 χρόνια του. Ωστόσο έμελλε να αμφισβητηθεί η πρωτοκαθεδρία της επιχειρηματία και σταρ σε ριάλιτι, όταν ήρθαν στην επιφάνεια στοιχεία που έλεγαν ότι τα οικονομικά δεδομένα της ήταν παραποιημένα.

Κανένας, ωστόσο, δεν έχει αμφισβητήσει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, την πρωτιά της Rihanna, με καθαρή αξία που υπολογίζεται στο 1,4 δις δολάρια. Η 34χρονη περφόρμερ και CEO της δικής της σειράς καλλυντικών προκάλεσε αίσθηση όταν, το 2017, λανσάρισε μια σειρά από foundation που ταίριαζαν σε ένα ευρύ φάσμα από αποχρώσεις επιδερμίδας. Το brand της θεωρήθηκε, έτσι, ότι έφερε μια επανάσταση διαφορετικότητας και συμπερίληψης και στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Η 34χρονη περφόρμερ και CEO της δικής της σειράς καλλυντικών προκάλεσε αίσθηση όταν, το 2017, λανσάρισε μια σειρά από foundation που ταίριαζαν σε ένα ευρύ φάσμα από αποχρώσεις επιδερμίδας.

Η Rihanna κατέχει επίσης το 30% της σειράς εσώρουχων Savage x Fenty, τα έσοδα της οποίας έφτασαν, το 2020, τα 550 εκατομμύρια δολάρια. Την ίδια χρονιά, στα επιχειρηματικά πρότζεκτ της προστέθηκε και η σειρά περιποίησης της επιδερμίδας Fenty Skin, με προϊόντα όπως καθαριστικά προσώπου, σέρουμ και αντιηλιακά.

Πέρα από επιχειρηματική δράση η Rihanna επιδεικνύει και φιλανθρωπική, καθώς το 2012 ίδρυσε τη με κερδοσκοπική οργάνωση Clara Lionel Foundation για την κλιματική αλλαγή. Και μέσα σε όλα αυτά, αφού πρώτα έκανε μια σειρά με αντισυμβατικές εμφανίσεις σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, το Μάιο γέννησε το πρώτο της παιδί με τον ράπερ A$AP Rocky.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top