Οι αντιδράσεις φέρνουν διευκρινίσεις – Χωρίς μάσκα νύφη και γαμπρός

Οι αντιδράσεις φέρνουν διευκρινίσεις – Χωρίς μάσκα νύφη και γαμπρός

Μετά από αντιδράσεις του κόσμου για το συγκεκριμένο θέμα και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας, θα ακολουθήσουν διευκρινίσεις, σύμφωνα με τις οποίες θα εξαιρούνται της μάσκας το ζευγάρι, οι κουμπάροι και οι γονείς.

Αντιδράσεις προκάλεσε το δημοσίευμα του Themaonline, το οποίο αφορούσε στη χρήση μάσκας στους γάμους και συγκεκριμένα από το ζευγάρι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, που προέρχονται από το Υπουργείο Υγείας, το ζευγάρι θα εξαιρείται της μάσκας, όπως επίσης οι κουμπάροι τόσο και οι γονείς.

Αναμένουμε από το Υπουργείο Υγείας την επίσημη ανακοίνωση με τις διευκρινίσεις.

Περισσότερα σε λίγο... 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE