Καταζητείται 38χρονος για υπόθεση τραυματισμού και απειλής βιαιοπραγίας στη Λευκωσία – Φωτογραφία

Καταζητείται 38χρονος για υπόθεση τραυματισμού και απειλής βιαιοπραγίας στη Λευκωσία – Φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό του Mahmod Al Samour, ηλικίας 38 ετών από τη Συρία, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού, απειλής βιαιοπραγίας, παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία και επίθεσης, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 6/7/2022 στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.