Καταζητείται 38χρονος για υπόθεση τραυματισμού και απειλής βιαιοπραγίας στη Λευκωσία – Φωτογραφία

Καταζητείται 38χρονος για υπόθεση τραυματισμού και απειλής βιαιοπραγίας στη Λευκωσία – Φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό του Mahmod Al Samour, ηλικίας 38 ετών από τη Συρία, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού, απειλής βιαιοπραγίας, παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία και επίθεσης, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 6/7/2022 στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE