Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έξαρση της εγκληματικότητας στη περιοχή λόγω έργων που πραγματοποιούνται, σύμφωνα με δηλώσεις του κ.Σαββίδη, στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση».
Ο δράστης ή οi δράστες απέσπασαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ έκαναν άνω κάτω το φροντιστήριο.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ.Σαββίδης στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, την στιγμή που καταστηματάρχες και επιχειρηματίες της λεωφόρου Ελλάδος βρίσκονται σε οικονομική κατάρρευση λόγω των καθυστερήσεων που παρατηρούνται στην αποπεράτωση του έργου και της υπολειτουργίας τους, έρχονται ταυτόχρονα το τελευταίο διάστημα αντιμέτωποι με διαρρήξεις και κλοπές.
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




