ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Αεροπορική» κάνναβη: Έφτασαν από το εξωτερικό 13.5 κιλά - Υπό κράτηση οι τρεις συλληφθέντες

«Αεροπορική» κάνναβη: Έφτασαν από το εξωτερικό 13.5 κιλά - Υπό κράτηση οι τρεις συλληφθέντες

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας παρουσιάστηκαν σήμερα τρία πρόσωπα, που συνελήφθησαν χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής, προμήθειας και κατοχή ναρκωτικών, όπου εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Τα τρία πρόσωπα (δύο 22χρονοι και ένας 23χρονος) συνελήφθησαν χθες μετά τον εντοπισμό από μέλη της ΥΚΑΝ και του Τμήματος Τελωνείων, δύο δεμάτων, τα οποία είχαν αφιχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το εξωτερικό και περιείχαν 13.5 κιλά κάνναβης.

Χθες το πρωί τα μέλη της ΥΚΑΝ συνέλαβαν άντρα ηλικίας 23 ετών ο οποίος παρέλαβε τα δέματα μαζί με άλλο πρόσωπο ηλικίας 22 ετών. Ακολούθως, το απόγευμα σήμερα και συγκεκριμένα γύρω στις 6.25 συνελήφθη άντρας ηλικίας 22 ετών ο οποίος φέρεται να είναι ο επόμενος παραλήπτης των ναρκωτικών. Της σύλληψης του προηγήθηκαν ενέργειες της ΥΚΑΝ και συγκεκριμένα ανακοπή για έλεγχο εφόσον αυτός φέρεται να επιχείρησε να παραλάβει τα ναρκωτικά. Ο 22χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει, συγκρούστηκε με το όχημα του σε υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας και στη συνέχεια ανακόπηκε. Ακολούθησε έρευνα όπου εντοπίστηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top