Συμφωνία με Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον Νάρεϊ

Συμφωνία με Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον Νάρεϊ

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την απόκτηση του 27χρονου Γερμανού εξτρέμ, Κάλεντ Νάρεϊ. Στα 1.5 εκατ. ευρώ κλείνει το deal, ενώ άλλες 200.000 θα δοθούν ως μπόνους.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Δικέφαλος έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την απόκτηση του Γερμανού εξτρέμ αντί 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ άλλες 200.000 ευρώ αναμένεται να δοθούν με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE