LIFESTYLE

«Ρόκαραν» την Κύπρο με τη συναυλία τους οι Scorpions - Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε το Τσίρειο Στάδιο

«Ρόκαραν» την Κύπρο με τη συναυλία τους οι Scorpions - Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε το Τσίρειο Στάδιο

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε το Τσίρειο Στάδιο, το βράδυ της Τρίτης, για την συναυλία του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Scorpions, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «Rock Believer».

Matthias Jabs, Rudolf Schenker, Klaus Meine, Pawel Maciwoda και Mikkey Dee καταχειροκροτήθηκαν από τους θαυμαστές τους μόλις εμφανίστηκαν στη σκηνή, με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Klaus Meine να καλωσορίζει το κοινό στα ελληνικά.

Οι Scorpions ερμήνευσαν τις παλιές επιτυχίες τους, αλλά και τα νέα τους τραγούδια από το τελευταίο τους άλμπουμ, που επίσης φέρει τον τίτλο «Rock Believer», ενώ αποκορύφωμα της βραδιάς υπήρξε η ερμηνεία της τεράστιας επιτυχίας «Wind of Change», με τους νέους στίχους που έχουν αντικαταστήσει τις αναφορές στη Ρωσία.

Στην τεράστια οθόνη της σκηνής προβλήθηκε το σήμα της ειρήνης με τα χρώματα της Ουκρανίας ενώ ο Klaus Meine εμφανίστηκε με μια σημαία της χώρας και έστειλε μήνυμα ειρήνης και συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό.

Από τη συναυλία δεν έλειπαν και τα απρόοπτα, αφού ένας τολμηρός θαυμαστής κατάφερε να ανεβεί στη σκηνή και αφού πέρασε μπροστά από τον τραγουδιστή πήδηξε προς το πλήθος.

Πρόκειται για την 4η φορά που το θρυλικό συγκρότημα περιλαμβάνει το νησί μας στο πλαίσιο παγκόσμιας περιοδείας του, με την τελευταία το 2019.

Οι συναυλίες του συγκροτήματος συνεχίζονται με επόμενο σταθμό τη Γαλλία, στις 15 Ιουλίου, ενώ ακολουθούν, μια συναυλία στην Πορτογαλία (18/7) και μέχρι το τέλος του έτους, τρεις συναυλίες στον Καναδά και 21 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2023 οι Scorpions έχουν προγραμματίσει, μέχρι στιγμής,  έξι συναυλίες στη Γερμανία και μια στην Ελβετία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top