Συμφωνία με Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον Νάρεϊ

Συμφωνία με Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον Νάρεϊ

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την απόκτηση του 27χρονου Γερμανού εξτρέμ, Κάλεντ Νάρεϊ. Στα 1.5 εκατ. ευρώ κλείνει το deal, ενώ άλλες 200.000 θα δοθούν ως μπόνους.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Δικέφαλος έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την απόκτηση του Γερμανού εξτρέμ αντί 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ άλλες 200.000 ευρώ αναμένεται να δοθούν με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE