Συμφωνία με Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον Νάρεϊ

Συμφωνία με Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον Νάρεϊ

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την απόκτηση του 27χρονου Γερμανού εξτρέμ, Κάλεντ Νάρεϊ. Στα 1.5 εκατ. ευρώ κλείνει το deal, ενώ άλλες 200.000 θα δοθούν ως μπόνους.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Δικέφαλος έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την απόκτηση του Γερμανού εξτρέμ αντί 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ άλλες 200.000 ευρώ αναμένεται να δοθούν με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE