Συμφωνία με Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον Νάρεϊ

Συμφωνία με Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον Νάρεϊ

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την απόκτηση του 27χρονου Γερμανού εξτρέμ, Κάλεντ Νάρεϊ. Στα 1.5 εκατ. ευρώ κλείνει το deal, ενώ άλλες 200.000 θα δοθούν ως μπόνους.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Δικέφαλος έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την απόκτηση του Γερμανού εξτρέμ αντί 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ άλλες 200.000 ευρώ αναμένεται να δοθούν με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE