Συμφωνία με Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον Νάρεϊ

Συμφωνία με Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον Νάρεϊ

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την απόκτηση του 27χρονου Γερμανού εξτρέμ, Κάλεντ Νάρεϊ. Στα 1.5 εκατ. ευρώ κλείνει το deal, ενώ άλλες 200.000 θα δοθούν ως μπόνους.

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Δικέφαλος έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την απόκτηση του Γερμανού εξτρέμ αντί 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ άλλες 200.000 ευρώ αναμένεται να δοθούν με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE