Ένοχος ο Λιγνάδης - Καταδίκη για δύο βιασμούς - Η απόφαση του δικαστηρίου

Ένοχος ο Λιγνάδης - Καταδίκη για δύο βιασμούς - Η απόφαση του δικαστηρίου

Την ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη για δυο από τις τέσσερις υποθέσεις βιασμών, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το μεσημέρι της Τετάρτης 13/7 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Δικαστές και ένορκοι, υιοθέτησαν εν μέρει την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος είχε ζητήσει την ενοχή του κατηγορούμενου για τις τρεις από τις τέσσερις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του από νεαρούς άνδρες για βιασμό τους ενώ ήταν ανήλικοι.

Στο δικαστήριο βρίσκονται ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Ιω. Λιγνάδης και η φίλη του Ελ. Κούρκουλα. Στο προθάλαμο της δικαστικής αίθουσας βρίσκονται αρκετοί πολίτες που θέλησαν να πληροφορηθούν την απόφαση, όπως και οι βουλευτές Σία Αναγνωστοπούλου, Κρίτων Αρσένης και Κλέων Γεωργιάδης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE