Ένοχος ο Λιγνάδης - Καταδίκη για δύο βιασμούς - Η απόφαση του δικαστηρίου

Ένοχος ο Λιγνάδης - Καταδίκη για δύο βιασμούς - Η απόφαση του δικαστηρίου

Την ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη για δυο από τις τέσσερις υποθέσεις βιασμών, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το μεσημέρι της Τετάρτης 13/7 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Δικαστές και ένορκοι, υιοθέτησαν εν μέρει την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος είχε ζητήσει την ενοχή του κατηγορούμενου για τις τρεις από τις τέσσερις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του από νεαρούς άνδρες για βιασμό τους ενώ ήταν ανήλικοι.

Στο δικαστήριο βρίσκονται ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Ιω. Λιγνάδης και η φίλη του Ελ. Κούρκουλα. Στο προθάλαμο της δικαστικής αίθουσας βρίσκονται αρκετοί πολίτες που θέλησαν να πληροφορηθούν την απόφαση, όπως και οι βουλευτές Σία Αναγνωστοπούλου, Κρίτων Αρσένης και Κλέων Γεωργιάδης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη συνάντηση με Έρχιουρμαν - «Αν υπάρχει πραγματική πολιτική βούληση, μπορούμε να γράψουμε Ιστορία»

ΠτΔ πριν τη συνάντηση με Έρχιουρμαν - «Αν υπάρχει πραγματική πολιτική βούληση, μπορούμε να γράψουμε Ιστορία»

Αν υπάρχει πραγματική πολιτική βούληση μπορούμε να γράψουμε Ιστορία στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE