Ένοχος ο Λιγνάδης - Καταδίκη για δύο βιασμούς - Η απόφαση του δικαστηρίου

Ένοχος ο Λιγνάδης - Καταδίκη για δύο βιασμούς - Η απόφαση του δικαστηρίου

Την ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη για δυο από τις τέσσερις υποθέσεις βιασμών, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το μεσημέρι της Τετάρτης 13/7 το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Δικαστές και ένορκοι, υιοθέτησαν εν μέρει την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος είχε ζητήσει την ενοχή του κατηγορούμενου για τις τρεις από τις τέσσερις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του από νεαρούς άνδρες για βιασμό τους ενώ ήταν ανήλικοι.

Στο δικαστήριο βρίσκονται ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Ιω. Λιγνάδης και η φίλη του Ελ. Κούρκουλα. Στο προθάλαμο της δικαστικής αίθουσας βρίσκονται αρκετοί πολίτες που θέλησαν να πληροφορηθούν την απόφαση, όπως και οι βουλευτές Σία Αναγνωστοπούλου, Κρίτων Αρσένης και Κλέων Γεωργιάδης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE