ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελευταία τους κατοικία οι δυο οικογενειάρχες που έχασαν την ζωή τους μετά το τραγικό εργατικό στην Πάφο

Στην τελευταία τους κατοικία οι δυο οικογενειάρχες που έχασαν την ζωή τους μετά το τραγικό εργατικό στην Πάφο

Στην τελευταία τους κατοικία οδηγούνται σήμερα Τετάρτη 13 Ιουλίου οι Νίκος Δημοσθένους και Πανίκος Ιωάννου, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιουλίου στην Επαρχία Πάφου, όταν τους καταπλάκωσε θεριστική μηχανή η οποία ανατράπηκε σε χωράφι.

Η κηδεία του 53χρονου Νίκου Δημοσθένους ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσας στην Ίνεια. Η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια λόγω της πανδημίας, ενώ παράκληση είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια του εκλιπόντος.

ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ

Η κηδεία του 61χρονου Πανίκου Ιωάννου, θα τελεστεί στις 17:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στο Στρουμπί Παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για άπορες οικογένειες.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΡΟΥΜΠΙ

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, στον μπροστινό άξονα της θεριστικής μηχανής που δίνει κίνηση στο βαρύ αγροτικό μηχάνημα αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και το εξάρτημα με το οποίο ο χειριστής μπορεί να σταματήσει την κίνηση του επικεντρώνονται οι έρευνες των τεχνικών της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των νεκροτομών, ο θάνατος του 61χρονο επήλθε από αιμορραγικό σοκ και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων, ενώ του 53χρονου από ασφυξία συνέπεια πολλαπλών κακώσεων και ζωτικών οργάνων.

Οι δυο οικογενειάρχες έχασαν την ζωή τους ενώ θέριζαν σιτηρά σε αγροτική περιοχή του χωριού Στρουμπί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top