«Άκουσε» την ποινή της 47χρονη – Κρίθηκε ένοχη για έξι υποθέσεις κλοπών

«Άκουσε» την ποινή της 47χρονη – Κρίθηκε ένοχη για έξι υποθέσεις κλοπών

Ποινή φυλάκισης διάρκειας 20 μηνών επιβλήθηκε σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε γυναίκα ηλικίας 47 ετών, μετά από εκδίκαση έξι υποθέσεων κλοπής, για τις οποίες η 47χρονη κρίθηκε ένοχη από το Επαρχιακό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ενώπιον του Δικαστηρίου η Κατηγορούσα Αρχή, η 47χρονη σε έξι ξεχωριστές περιπτώσεις μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου, 2022, έκλεψε το χρηματικό ποσό των 4,670 ευρώ συνολικά, από την κατοικία, τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, και τον χώρο εργασίας της εργοδότριας της, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Οι κλοπές καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία στις 09 Μαΐου. Η 47χρονη συνελήφθη την επομένη με δικαστικό ένταλμα, ενώ σε έρευνα που έγινε την ίδια μέρα στην κατοικία της, ανευρέθηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, μεταξύ των οποίων και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Ανακρινόμενη από τα μέλη της Αστυνομίας η 47χρονη είχε παραδεχθεί τη διάπραξη των έξι κλοπών.

Τις υποθέσεις κλοπής είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE