Ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα σε 18χρονο - Τον τσάκωσαν με φωτοβολίδες πριν το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ

Ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα σε 18χρονο - Τον τσάκωσαν με φωτοβολίδες πριν το ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα σε 18χρονο διάταγμα αποκλεισμού από οποιονδήποτε αγώνα ή εκδήλωση και απαγόρευση εισόδου σε οποιονδήποτε αθλητικό χώρο, για τη χρονική περίοδο μέχρι τον Νοέμβριο του 2022, καθώς και δέσμευση με εγγύηση ύψους 350 ευρώ ώστε να τηρεί τους νόμους και τους κανονισμούς για 10 μήνες από σήμερα 13/7/22, αφού τον έκρινε ένοχο στο αδίκημα της μεταφοράς επικίνδυνων αντικειμένων κατά τη διεξαγωγή αγώνα σε αθλητικό χώρο.

Σύμφωνα με τα υπό εκδίκαση στοιχεία που παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου η Κατηγορούσα Αρχή, στις 6.10 χθες το απόγευμα, λίγο πριν την έναρξη φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, στο στάδιο ΓΣΠ, ο 18χρονος εντοπίστηκε στην νότια είσοδο του σταδίου, από ιδιώτη φύλακα, να μεταφέρει δύο φωτοβολίδες.

Ο νεαρός κλήθηκε να ακολουθήσει την ιδιώτη φύλακα στο γραφείο της Αστυνομίας στο στάδιο, όπως και έπραξε. Αφού εκεί ανακρινόμενος παραδέχθηκε τη μεταφορά των βεγγαλικών, κλήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για εκδίκαση της υπόθεσης και ακολούθως αποδεσμεύτηκε.

Η καταχώρηση της υπόθεσης για άμεση εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο, έγινε από τον Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE