Ανήλικος την είδε Σουμάχερ - Έτρεχε χωρίς άδεια και ΜΟΤ - Προσπάθησε να διαφύγει από την Αστυνομία

Ανήλικος την είδε Σουμάχερ - Έτρεχε χωρίς άδεια και ΜΟΤ - Προσπάθησε να διαφύγει από την Αστυνομία

Ανήλικο οδηγό εντόπισαν σήμερα Παρασκευή 15/7 το μεσημέρι μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΟΔ Αυδήμου), ο οποίος οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα (128 χιλιόμετρα αντί 100), στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, παρά το χωριό Ερήμη.

Ο οδηγός, ο οποίος αργότερα διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για νεαρό πρόσωπο, ηλικίας 17 ετών, παρέλειψε να σταματήσει για έλεγχο και συνέχισε την πορεία του με σκοπό να διαφύγει.

Το όχημα του ανήλικου οδηγού ανακόπηκε για έλεγχο σε κοντινή απόσταση και μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό για συνέχιση των εξετάσεων.

Εναντίον του 17χρονου, διερευνώνται τα αδικήματα, της οδήγησης χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του οχήματος, υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και παράλειψης να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

Στον απόηχο της καταδίκης της Κυπριακής Δημοκρατίας από το ΕΔΑΔ για την αποτυχία της διερεύνησης υπόθεσης βιασμού 28χρονης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης παραχώρησε Διάσκεψη Τύπου, δίνοντας τη δική του απάντηση στις έντονες επικρίσεις και στα αιτήματα για παραίτησή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE