Καπνός ξανά πάνω από Πεντάκωμο και Καλαβασό - Δείτε φωτογραφίες

Καπνός ξανά πάνω από Πεντάκωμο και Καλαβασό - Δείτε φωτογραφίες

Καπνός άρχισε να καλύπτει ξανά τις περιοχές Πεντακώμου, Βασιλικού και Καλαβασού φέρνοντας μνήμες από την μεγάλη φωτιά του προηγούμενου μήνα σε σκουπιδότοπο κοντά στην Καλαβασό.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε σε μεγάλο σωρό από σκουπίδια και άχρηστα υλικά τα οποία δημιουργούνται μετά τη διαχείριση ανακυκλώσιμων υλικών εντός του περιφραγμένου χώρου του ΧΥΤΥ και παρά την Κοινότητα Πεντακώμου.

Η πυρκαγιά είναι επί του παρόντος οριοθετημένη και δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης. Λόγω της φύσης των καιόμενων υλικών η πυρκαγιά θα πάρει αρκετό χρόνο να κατασβεστεί.

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE