Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Κόσιης

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Κόσιης

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου, που εκδηλώθηκε στην κοινότητα Κόσιης, στις 16:55, όπως ανακοινώνει το Τμήμα Δασών.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι για την πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε καταμήκος του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας Λάρνακας, παρά την κοινότητα Κόσιης, εργάστηκαν εφτά άτομα του Τμήματος Δασών με τρία πυροσβεστικά οχήματα και τρία άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα όχημα.

Σημειώνεται ότι, λόγω της άμεσης ανταπόκρισης των πυροσβεστικών δυνάμεων, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17:30.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται, σύμφωνα με το Τμήμα Δασών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη η επόμενη βδομάδα: Πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ - Θα δει και τον Μητσοτάκη ο ΠτΔ

Κρίσιμη η επόμενη βδομάδα: Πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ - Θα δει και τον Μητσοτάκη ο ΠτΔ

Κρίσιμη είναι η ερχομένη εβδομάδα για την Κύπρο, αφού θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευσή του ΟΗΕ στην οποία θα συμμετέχει και ο Προέδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE