Όχημα έπεσε σε χαράδρα έξι μέτρων στη Λεμεσό - Επιχείρηση διάσωσης για τον οδηγό

Όχημα έπεσε σε χαράδρα έξι μέτρων στη Λεμεσό - Επιχείρηση διάσωσης για τον οδηγό

Λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα της Κυριακής, άντρας ηλικίας 60 ετών, από τη Λεμύθου, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε δρόμο στη Λεμύθου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, που κατέπεσε σε χαράδρα 10 μέτρων, περίπου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και πλήρωμα ασθενοφόρου.

Ο 60χρονος απεγκλωβίστηκε από το όχημα από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και παραλήφθηκε από πλήρωμα ελικοπτέρου της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για εξετάσεις.

Εκ πρώτης, φαίνεται να έχει τραυματιστεί, να είναι ωστόσο εκτός κινδύνου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 52χρονος μετά από τροχαίο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 52χρονος μετά από τροχαίο - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το βράδυ, στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή του ο Νίκος Νικολάου, 52 ετών, κάτοικος Δρομολαξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE