Όχημα έπεσε σε χαράδρα έξι μέτρων στη Λεμεσό - Επιχείρηση διάσωσης για τον οδηγό

Όχημα έπεσε σε χαράδρα έξι μέτρων στη Λεμεσό - Επιχείρηση διάσωσης για τον οδηγό

Λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα της Κυριακής, άντρας ηλικίας 60 ετών, από τη Λεμύθου, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε δρόμο στη Λεμύθου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, που κατέπεσε σε χαράδρα 10 μέτρων, περίπου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και πλήρωμα ασθενοφόρου.

Ο 60χρονος απεγκλωβίστηκε από το όχημα από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και παραλήφθηκε από πλήρωμα ελικοπτέρου της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για εξετάσεις.

Εκ πρώτης, φαίνεται να έχει τραυματιστεί, να είναι ωστόσο εκτός κινδύνου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.