Συνελήφθη 18χρονος - Διέρρηξε γραφεία και καταστήματα ενώ έκλεψε και μοτοποδήλατο

Συνελήφθη 18χρονος -  Διέρρηξε γραφεία και καταστήματα ενώ έκλεψε και μοτοποδήλατο

Για σκοπούς διερεύνησης πέντε υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, καθώς και υπόθεσης κλοπής οχήματος, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, νεαρός ηλικίας 18 ετών. Ο 18χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικών ενταλμάτων που εκδόθηκαν μετά από στοιχεία που προέκυψαν για τη διάπραξη των πέντε διαρρήξεων και της κλοπής οχήματος.

Πρόκειται για πέντε διαρρήξεις που διαπράχθηκαν σε δύο Γραφεία, σε δύο καταστήματα και σε κουρείο, στην Πάφο. Η πρώτη διάρρηξη Γραφείου διαπράχθηκε την 01η Ιουλίου, ενώ η δεύτερη διάρρηξη Γραφείου, καθώς και οι διαρρήξεις των δύο καταστημάτων και του κουρείου, διαπράχθηκαν στις 14 και 15 Ιουλίου. Από το πρώτο Γραφείο και τα δύο καταστήματα κλάπηκαν μικρά χρηματικά ποσά, ενώ από το δεύτερο Γραφείο και από το κουρείο, δεν κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία.

Η κλοπή οχήματος, συγκεκριμένα μοτοποδηλάτου 49 κυβικών, αξίας 500 ευρώ, διαπράχθηκε στις 25 Ιουνίου, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο εξωτερικά της κατοικίας της ιδιοκτήτριάς του. Το μοτοποδήλατο έχει εντοπιστεί και επιστραφεί στην ιδιοκτήτριά του.

Τις υποθέσεις διαρρήξεων διερευνά το ΤΑΕ Πάφου, ενώ το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση κλοπής οχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE