LIFESTYLE

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πηγαίνει στον γάμο του αδερφού του - Δείτε βίντεο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πηγαίνει στον γάμο του αδερφού του - Δείτε βίντεο

Με ένα Instagram Story ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε τη στιγμή, που πηγαίνει στον γάμο του αδελφού του Παύλου. Ο ίδιος μέσα από το αμάξι του και κρατώντας την κάμερα, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά, η οποία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του.

Ο αδερφός του τραγουδιστή, θα ενωθεί σήμερα στις 19:00 με τα ιερά δεσμά ενός θρησκευτικού γάμου, ενώ η αγαπημένη του Άννα Μαρία Αναξαγόρου, πρόκειται να φτάσει σε λίγες ώρες στην εκκλησία και να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει το γαμήλιο γλέντι και ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του αγαπημένου του αδερφού.

Δείτε το βίντεο:

Ο Παύλος Αργυρός και η πρώην Μις Κύπρος έχουν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, τον Ιούλιο του 2021 και διατηρούν σχέση τα τελευταία έξι χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μεγάλη αδυναμία στα δύο αδέλφια του, τον Παύλο και την Κατερίνα, με τα οποία είναι τρίδυμα. Μάλιστα, ήταν τα πρώτα τρίδυμα στην Ελλάδα που γεννήθηκαν με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Για τον αδερφό του Παύλο, που είναι οικονομολόγος, ο γνωστός τραγουδιστής είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Ο αδελφός μου είναι ένας άνθρωπος με ηρεμία στη ζωή του. Βλέποντας πώς αντιμετωπίζει τις καταστάσεις ηρεμώ κι εγώ, παρά τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς μου. Έχω ανάγκη την οπτική του. Ο καθένας μας γνωρίζει τι ζητά και καλό είναι αυτό που έχει ανάγκη να το επικοινωνεί. Μόνο με τη συζήτηση μπορούν να προχωράνε τα πράγματα. Όταν, μάλιστα, ενώνονται οι ιδέες, το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο. Συγχρόνως συνεργάζομαι και με την αδελφή μου, που ζει στο εξωτερικό, με την έννοια ότι τη συμβουλεύομαι τόσο για θέματα ζωής όσο και για καριέρας».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top