Πιάστηκαν στα χέρια, του έκοψαν το αυτί και έγιναν... καπνός - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Πιάστηκαν στα χέρια, του έκοψαν το αυτί και έγιναν... καπνός - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Στη σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 25, 24 και 19 ετών προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Της σύλληψης τους, προηγήθηκε πληροφορία ότι γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της 17ης Ιουλίου, 2022 στην Αγία Νάπα οι τρεις συλληφθέντες φέρονται να επιτέθηκαν σε δύο πρόσωπα και να τα τραυμάτισαν, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των τριών νεαρών, οι οποίοι εντοπίστηκαν χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας και συνελήφθησαν.

Οι δύο τραυματίες μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο. Να σημειωθεί ότι στον ένα από τους δύο τραυματίες, δόθηκε παραπεμπτικό για πλαστικό χειρούργο αφού όπως διαπιστώθηκε υπέστη αποκοπή του αριστερού του αυτιού.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.