Πιάστηκαν στα χέρια, του έκοψαν το αυτί και έγιναν... καπνός - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Πιάστηκαν στα χέρια, του έκοψαν το αυτί και έγιναν... καπνός - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Στη σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 25, 24 και 19 ετών προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Της σύλληψης τους, προηγήθηκε πληροφορία ότι γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της 17ης Ιουλίου, 2022 στην Αγία Νάπα οι τρεις συλληφθέντες φέρονται να επιτέθηκαν σε δύο πρόσωπα και να τα τραυμάτισαν, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των τριών νεαρών, οι οποίοι εντοπίστηκαν χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας και συνελήφθησαν.

Οι δύο τραυματίες μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο. Να σημειωθεί ότι στον ένα από τους δύο τραυματίες, δόθηκε παραπεμπτικό για πλαστικό χειρούργο αφού όπως διαπιστώθηκε υπέστη αποκοπή του αριστερού του αυτιού.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE