LIFESTYLE

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Όλες οι λεπτομέρειες για τον μυστικό τους γάμο - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Όλες οι λεπτομέρειες για τον μυστικό τους γάμο - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Υπό άκρα μυστικότητα παντρεύτηκαν το βράδυ του Σαββάτου, 16 Ιουλίου, ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez στο Λας Βέγκας. Το ζευγάρι δεν είχε κάνει καμία δήλωση για την τελετή ή τις προετοιμασίες, παρότι είχαν αποκαλύψει πως αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Απρίλιο.

Αν και όλοι περίμεναν ο γάμος του ζευγαριού να γίνει το κοσμικό γεγονός της χρονιάς, εκείνοι επέλεξαν να τιμήσουν την αγάπη τους με μια σύντομη τελετή και λίγους αγαπημένους τους ανθρώπους κοντά τους.

Μέχρι πριν από λίγες ώρες κανείς δεν ήταν σίγουρος αν οι φήμες περί γάμου ήταν αληθινές, όταν η Jennifer Lopez τις επιβεβαίωσε στέλνοντας στο newsletter της “On the go”, φωτογραφίες από την τελετή και ένα σημείωμα με λεπτομέρειες γύρω από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της με τον Ben Affleck.

«Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του.

Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου. Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα. Έμειναν ανοιχτά μέχρι αργά και μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες σε μια ροζ Cadillac cabrio, που προφανώς κάποτε χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο βασιλιάς (αλλά αν θέλαμε να εμφανιστεί ο ίδιος ο Elvis, αυτό θα μας κόστιζε κάτι παραπάνω)», έγραψε η JLo και συνέχισε αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες:

«Έτσι, με τους καλύτερους μάρτυρες που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστούμε, ένα φόρεμα από μια παλιά ταινία και ένα σακάκι από την ντουλάπα του Ben, διαβάσαμε τους δικούς μας όρκους στο μικρό παρεκκλήσι και δώσαμε ο ένας στον άλλον τα δαχτυλίδια που θα φοράμε για το υπόλοιπο της ζωής μας. Είχαν ακόμη και Bluetooth για την πορεία κατά μήκος του διαδρόμου της εκκλησίας. Αλλά τελικά ήταν ο καλύτερος δυνατός γάμος που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Αυτός που ονειρευτήκαμε εδώ και πολύ καιρό και που έγινε πραγματικότητα πολύ πολύ αργά.

Όταν η αγάπη είναι αληθινή, το μόνο πράγμα που έχει σημασία στον γάμο είναι ο ένας για τον άλλο και η υπόσχεση που δίνουμε να αγαπάμε, να φροντίζουμε, να κατανοούμε, να είμαστε υπομονετικοί, τρυφεροί και καλοί ο ένας για τον άλλον. Εμείς το είχαμε αυτό. Και πολλά άλλα. Η καλύτερη νύχτα της ζωής μας. Ευχαριστούμε το παρεκκλήσι του Μικρού Λευκού Γάμου που με άφησε να χρησιμοποιήσω μια αίθουσα για να αλλάξω, ενώ ο Ben άλλαζε στην τουαλέτα των ανδρών. Είχαν δίκιο όταν έλεγαν ‘το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη’.

Είμαστε τόσο ευγνώμονες που την έχουμε σε αφθονία, μια νέα υπέροχη οικογένεια με πέντε καταπληκτικά παιδιά και μια ζωή που ποτέ δεν είχαμε περισσότερους λόγους να περιμένουμε με ανυπομονησία. Εάν περιμένεις, ίσως βρεις την καλύτερη στιγμή της ζωής σου σε ένα drive through στο Λας Βέγκας στις 12:30 το πρωί, με τα παιδιά σου και αυτόν με τον οποίο θα την περάσεις για πάντα μαζί. Η αγάπη είναι ένα σπουδαίο πράγμα, ίσως το καλύτερο από όλα – και αξίζει να περιμένεις», έγραψε στη συνέχεια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Τα δύο νυφικά της JLo

Όχι ένα αλλά δύο νυφικά φορέματα άλλαξε η τραγουδίστρια για την λιτή τελετή του γάμου της. Όπως αποκαλυψε σε video του στο Instagram ο hairstylist της, Chris Appleton, η JLo επέλεξε ένα φόρεμα που είχε από μια πάλια ταινία και ένα άλλο δαντελένιο φόρεμα.

«Είχα αυτό το φόρεμα για τόσα χρόνια και απλά το φύλαγα και το φύλαγα και το φύλαγα και το φύλαγα και τώρα το φοράω την ημέρα του γάμου μου», ακούγεται να λέει στο video η pop-star, για το πρώτο νυφικό φόρεμα ένα λευκό maxi dress με κλειστό λαιμό.

Το δεύτερο φόρεμά της ήταν ένα νυφικό του οίκου Zuhair Murad, με μακριά μανίκια, off-the-shoulder και αποκαλυπτικό μπούστο. Είχε κορσέ μπούστο και μακριά ουρά, μαζί με ένα πέπλο που διέθετε δαντελένιο τελείωμα.

Οι καλεσμένοι του γάμου

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι καλεσμένοι στον γάμο ήταν μόλις τρεις, η μητέρα και τα δύο παιδιά της Jennifer Lopez. «Ήταν σούπερ, σούπερ μικρός γάμος. Η μαμά και τα παιδιά της Jennifer ήταν εκεί. Απλά ήθελαν να παντρευτούν και το έκαναν», αναφέρει πηγή του People. Δημοσίευμα του US Weekly σημειώνει πως αυτό ήταν ακριβώς που ήθελαν οι δυο τους να κάνουν.

«Νιώθουν τόσο άνετα όταν είναι μαζί και κάνουν ο ένας τον άλλον τόσο ευτυχισμένο, οπότε δεν ήθελαν να περιμένουν άλλο. Και οι δύο σκέφτηκαν ότι ήταν ένας διασκεδαστικός και χαλαρός τρόπος για να παντρευτούν».

H αλλαγή στο όνομα της τραγουδίστριας

Μέσω του newsletter η Jennifer Lopez αποκάλυψε και το νέο, επίσημο όνομά της. Όπως υπέγραψε την επιστολή προς τους fans της, καταλάβαμε πως πλέον δεν θα λέγεται μόνο Lopez. Η ίδια υπέγραψε ως “Mrs. Jennifer Lynn Affleck.”

Αυτή η αλλαγή είχε δρομολογηθεί ήδη από το 2003, όταν τό ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί ξανά και ετοίμαζε τον γάμο του. Μάλιστα, σε ένα video που πλέον έχει γίνει viral, η ίδια φαίνεται να λέει πως το όνομά της μετά τον γάμο θα είναι “Jennifer Affleck”.

Για την ακρίβεια τη βλέπουμε να φτιάχνει πρωινό σε ένα video που είχε γυριστεί αποκλειστικά για τη σχέση της με τον ηθοποιό τότε και τον επικείμενο γάμο τους. Ο παρουσιαστής τη ρωτά: «Πώς θα είναι το όνομά σου μία εβδομάδα μετά τον γάμο;»

«Jennifer Affleck», απαντά η τραγουδίστρια.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη σχέση του ζευγαριού.

H πρώτη ανάρτηση της Jennifer Lopez μετά τον γάμο

Χαμογελαστή, και τυλιγμένη στα λευκά σκεπάσματά της ποζάρει η Jennifer Lopez στην πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της. Στο caption μάς προτρέπει να διαβάσουμε τις λεπτομέρειες για τον γάμο της στο newsletter της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top