ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγίζει καρδιές το μαρτύριο της μάνας: «Είμαι ζωντανή νεκρή…κλαίω από το πρωί μέχρι το βράδυ, θέλω τα μωρά μου»

Ραγίζει καρδιές το μαρτύριο της μάνας: «Είμαι ζωντανή νεκρή…κλαίω από το πρωί μέχρι το βράδυ, θέλω τα μωρά μου»

Για ένατη συνεχόμενη μέρα η 36χρονη από τη Λεμεσό δεν έχει κοντά της ακόμα τα δυο της αγγελούδια, τα οποία ο πατέρας τους άρπαξε και φυγάδευσε με βάρκα στη Συρία και μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει ακόμα να σφίξει στην αγκαλιά της παρά τις απεγνωσμένες της προσπάθειες για να τα φέρει πίσω.

Η ίδια μιλώντας στην ιστοσελίδα μας ζητά τη βοήθεια όλων των αρμοδίων, ακόμα και του Προέδρου της Δημοκρατίας ώστε να μεσολαβήσει και να μπει ένα τέλος στον Γολγοθά που ανεβαίνει, καθώς παρά τις διαβεβαιώσεις που λαμβάνει από τις υπηρεσίες του κράτους για αίσιο τέλος στην υπόθεση απαγωγής των παιδιών της, ο 6χρονος Γεράσιμος και η 5χρονη Ολυμπία παραμένουν στη Συρία σε συνθήκες τριτοκοσμικές.

«Είμαι καλά μόνο όταν μιλώ με τα μωρά μου»

Η 36χρονη μάνα το μόνο που ζητά είναι να επιστρέψουν στην Κύπρο τα δυο της παιδιά με τα οποία πλέον έχει καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία και όπως μας αναφέρει «είμαι καλά μόνο όταν μιλώ με τα μωρά μου, τις υπόλοιπες ώρες είμαι ζωντανή-νεκρή».

Η ίδια αν και έχει τη συμπαράσταση και φίλων και συγγενών της αρνείται να σιτίζεται κανονικά με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται και η υγεία της ενώ με δάκρυα στα μάτια τονίζει ότι το σπίτι της χωρίς τα δύο της παιδιά είναι νεκρό και βουβό.

«Το μωρό μου αρρώστησε και κάνει συνέχεια εμετούς»

Η αγωνία της για την τύχη των δυο της παιδιών είναι μεγάλη καθώς μέρα με τη μέρα η στεναχώρια αλλά και η απώλεια που βιώνει όλο αυτό το διάστημα την έχουν καταρρακώσει, ενώ όπως μας δήλωσε ο 6χρονος γιος της ενημερώθηκε ότι είναι άρρωστος και αρνείται να φάει. «Προφανώς το μωρό μου πρέπει να κατάλαβε πλέον τι έχει συμβεί, η αδελφή του μου είπε ότι είναι άρρωστος και κάνει συνέχεια εμετούς» ήταν τα λόγια της 36χρονης από τον Ύψωνα που δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς.

«Έστειλα 400 ευρώ για να μου επιστρέψει τα μωρά μου στην Κύπρο»

Δανείστηκε λεφτά από συγγενείς και φίλους τα οποία και απέστειλε στο Σύριο σύζυγό της και περιμένει τα παιδιά της να γυρίσουν το συντομότερο, όμως όπως της ανέφερε ο σύζυγος της, αυτό δεν θα γίνει νωρίτερα από την Τρίτη-Τετάρτη, ενώ η ίδια θέλει να παραμείνει αισιόδοξη και ελπίζει ότι θα τηρήσει την υπόσχεση του ο 32χρονος απαγωγέας.

«Του έστειλα όσα μου ζήτησε, 400 ευρώ που πήρα από συγγενείς και φίλους ώστε να μου στείλει τα μωρά μου οδικώς στην Τουρκία και από εκεί να τα παραλάβω εγώ» μας ανέφερε ενώ έκανε και κάλεσμα σε όποιο μπορεί να την βοηθήσει ώστε να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης που ζει καθημερινά να το πράξει.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Στυλιανού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top