LIFESTYLE

Ποιο Voice; Η μεγάλη επιστροφή του X-Factor στις οθόνες μας!

Ποιο Voice; Η μεγάλη επιστροφή του X-Factor στις οθόνες μας!

Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι και η τηλεόραση να περνάει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καθώς η διαφημιστική πίτα έχει πέσει στα τάρταρα, ωστόσο, τα κανάλια βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό.

Έτσι, αυτές τις μέρες κάνουν τα σχέδια τους για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν κλείνοντας πρόσωπα και προγράμματα που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Το Epsilon μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία του αυτή τη σεζόν με ζωντανές εκπομπές που κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό, τώρα θέλει να εντάξει στο πρόγραμμα του και σόου.

Έτσι σύμφωνα με τις πληροφορίες του toratora.gr, οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν ήδη εξασφαλίσει το φορμάτ του πολύ επιτυχημένου σόου τραγουδιου X-Factor.

Ακόμα βέβαια δεν έχει αποφασιστεί το πότε ακριβώς θα το δούμε στους δέκτες μας, δηλαδή αν θα βγει αέρα στο πρώτο ή το δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτική σεζόν, καθώς λόγω πολιτικών εξελίξεων και στο πλαίσιο της οικονομικής αβεβαιότητας που βρίσκεται η Ελλάδα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Ωστόσο, αν τελικά καταφέρουν να το βγάλουν, σίγουρα θα ενισχύσει πολύ το κανάλι και στην prime-time ζώνη, ενώ ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποιοι θα το πλαισιώνουν, τόσο στις θέσεις της κριτικής επιτροπής, όσο και στη θέση παρουσιαστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα του Epsilon αναμεταδίδεται στην Κύπρο από το κανάλι του CAPITAL  κάτι το οποίο θα φέρει το δημοφιλές διαγωνιστικό σόου μουσικής και στην Κυπριακή τηλεόραση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top