Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια - Τέθηκαν υπό κράτηση

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια - Τέθηκαν υπό κράτηση

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, δύο πρόσωπα, ένας άντρας και μια γυναίκα μετέβησαν στον αερολιμένα Πάφου με σκοπό να ταξιδέψουν για τη Γαλλία.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε ο άντρας βελγικό δελτίο ταυτότητας ενώ η γυναίκα γαλλικό διαβατήριο τα οποία ήταν γνήσια αλλά ανήκαν σε άλλα πρόσωπα όπως διαπιστώθηκε μέσω της φωτογραφίας που ήταν διαφορετική.

Ανακρινόμενα τα δύο πρόσωπα ανέφεραν και έδωσαν τα πραγματικά τους στοιχεία, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE