Απίστευτο το χάσμα στο ενοίκιο: Πού βρίσκονται τα φθηνότερα και ακριβότερα στούντιο και μονάρια στην Κύπρο
Η αγορά ενοικίων για μικρά διαμερίσματα στην Κύπρο συνεχίζει να παρουσιάζει τεράστιες διαφοροποιήσεις από επαρχία σε επαρχία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, δύο πρόσωπα, ένας άντρας και μια γυναίκα μετέβησαν στον αερολιμένα Πάφου με σκοπό να ταξιδέψουν για τη Γαλλία.
Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε ο άντρας βελγικό δελτίο ταυτότητας ενώ η γυναίκα γαλλικό διαβατήριο τα οποία ήταν γνήσια αλλά ανήκαν σε άλλα πρόσωπα όπως διαπιστώθηκε μέσω της φωτογραφίας που ήταν διαφορετική.
Ανακρινόμενα τα δύο πρόσωπα ανέφεραν και έδωσαν τα πραγματικά τους στοιχεία, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




