Συναγερμός στο Ελευθέριος Βενιζέλος - Ελικόπτερο κόπηκε στα δύο και τυλίχτηκε στις φλόγες - Βίντεο και φωτογραφίες
19.07.2022 - 12:25
Συναγερμός σήμανε πριν λίγη ώρα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε ιδιωτικό ελικόπτερο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ελικόπτερο έβγαζε καπνούς και σπίθες. Αμεση ήταν η αντίδραση της Πυροσβεστικής, η οποία έσβησε τη φωτιά. Ο πιλότος του ιδιωτικού ελικοπτέρου, έχει απομακρυνθεί με ασφάλεια, ενώ κλειστό παραμένει για την ώρα το ελικοδρόμιο.
Το ελικόπτερο, ελληνικής ιδιοκτησίας, βρισκόταν στο χώρο του ελικοδρομίου και κατασβέστηκε άμεσα η φωτιά. Θα υπάρξει καθαρισμός του χώρου και θα επιληφθεί στη συνέχεια η Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων.
Με την έλευση του νέου χρόνου, η Διεύθυνση και η Δημοσιογραφική Ομάδα του Themaonline σάς εύχονται ολόψυχα υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και πολλές όμορφες στιγμές σε εσάς και τους ανθρώπους σας.