Το μήνυμα του Προέδρου Αναστασιάδη για την Εισβολή - «Αυτή η θλιβερή επέτειος να είναι η τελευταία»

Το μήνυμα του Προέδρου Αναστασιάδη για την Εισβολή - «Αυτή η θλιβερή επέτειος να είναι η τελευταία»

Το μήνυμά του έστειλε, με αφορμή την 48η επέτειο της Εισβολής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος εξέφρασε την ευχή όπως, αυτή η θλιβερή επέτειος να είναι η τελευταία με την Κύπρο μοιρασμένη.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε πως, «ο οξύς ήχος της σειρήνας που και σήμερα ήχησε 48 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, μας υπενθύμισε για ακόμη μια φορά τη βαριά ευθύνη: Αυτή η θλιβερή επέτειος να είναι η τελευταία με το νησί μας μοιρασμένο και τους πολίτες μας να στερούνται πανανθρώπινα δικαιώματα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/09) στην τουριστική περιοχή της Πύλας, όπου άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους κυματοθραύστη παραλίας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE