Θανατηφόρο 20 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα – Νεκρή 33χρονη – Την πάτησε με αυτοκίνητό 37χρονος

Θανατηφόρο 20 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα – Νεκρή 33χρονη – Την πάτησε με αυτοκίνητό 37χρονος

Θρίλερ χθες βράδυ σε πολυσύχναστο δρόμο στην Πάφο, όπου 37χρονος οδηγός παρέσυρε 33χρονη πεζή, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

Σε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες βράδυ στην Πάφο, έχασε τη ζωή της η Μαρίνα Κουντρίκοβα, 33 ετών, από τη Ρωσία.

Το δυστύχημα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνέβη στις 11.40μ.μ., στη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 33χρονη, ενώ αυτή προσπαθούσε πεζή, να διασταυρώσει το δρόμο.

Η 33χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Εναντίον του 37χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα εμπλακούμε στις επιθέσεις εναντίον του Ιράν» λέει ο Τραμπ - Πυραύλους Sejil εκτόξευσε η Τεχεράνη

Live: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα εμπλακούμε στις επιθέσεις εναντίον του Ιράν» λέει ο Τραμπ - Πυραύλους Sejil εκτόξευσε η Τεχεράνη

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE