ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προκλήθηκε πανικός στην Λάρνακα – Εκκενώθηκαν σπίτια και έκλεισαν δρόμοι χθες βράδυ

Προκλήθηκε πανικός στην Λάρνακα – Εκκενώθηκαν σπίτια και έκλεισαν δρόμοι χθες βράδυ

Δεν έκλεισαν μάτι χθες βράδυ οι Αστυνομικοί μετά τα όσα εντόπισαν μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου σε ανοικτή περιοχή. Έκλεισαν δρόμοι και εκκενώθηκαν σπίτια!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 9μ.μ. χθες, μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου, που διενεργούσαν έρευνες σε ανοιχτή περιοχή στη Λάρνακα, εντόπισαν ποσότητα εκρηκτικής ύλης υψηλής ισχύος, βάρους 0,5 κιλού περίπου, μια αμυντική χειροβομβίδα, ένα οξειδωμένο πιστόλι και μια γεμιστήρα, χωρίς φυσίγγια.

Στη σκηνή κλήθηκαν πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας, οι οποίοι επιθεώρησαν τα ανευρεθέντα. Λόγω της επικινδυνότητας της εκρηκτικής ύλης, αποφασίστηκε όπως καταστραφεί επί τόπου, με ελεγχόμενη έκρηξη.

Η καταστροφή της εκρηκτικής ύλης, έγινε γύρω στις 11μ.μ. και για τους σκοπούς της ελεγχόμενης έκρηξης, κρίθηκε αναγκαίο όπως κλείσει για την τροχαία κίνηση, για 20 λεπτά, τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας. Για προληπτικούς λόγους, έκλεισαν επίσης δρόμοι της περιοχής, ενώ εκκενώθηκαν οικίες σε απόσταση 200 μέτρων από την έκρηξη.

Τα υπόλοιπα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, για να τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.


Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

 
 
 
 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top