Έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και χτύπησε εργάτη των Δημοσίων Έργων - Στο νοσοκομείο 59χρονος

Έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και χτύπησε εργάτη των Δημοσίων Έργων - Στο νοσοκομείο 59χρονος

Υπόθεση τραυματισμού 59χρονου εργάτη του Τμήματος  Δημοσίων Έργων από διερχόμενο όχημα διερευνά η Τροχαία Πάφου.  

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 20.7.22 και ώρα 12:05, 53χρονος που οδηγούσε το όχημα του στην Λεωφόρο Μεσόγης με νότια πορεία , κάτω από άγνωστες συνθήκες απώλεσε τον έλεγχο, παρέξεκλινε της πορείας του προς τα δεξιά, βγήκε εκτός Λεωφόρου και τελικά κτύπησε 59χρονο εργάτη του Τμήματος Δημοσίων Έργων ο οποίος στεκόταν κοντά σε αυλάκι και εργαζόταν.

Ο 59χρονος τραυματίστηκε ελαφριά και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE