Έριχνε πέτρες σε κτίρια και οχήματα - Δεύτερη σύλληψη νεαρού για τα επεισόδια στην Αγία Νάπα

Έριχνε πέτρες σε κτίρια και οχήματα - Δεύτερη σύλληψη νεαρού για τα επεισόδια στην Αγία Νάπα

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 21 ετών, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία, και πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο μέρος.

Η οχλαγωγία σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής 17/07/2022, στην περιοχή της κεντρικής πλατείας στην Αγία Νάπα, όπου αριθμός προσώπων, φέρεται να έριχναν πέτρες και άλλα αντικείμενα σε παρακείμενα κτίρια και διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας τους ζημιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μήλον της Έριδος» η αστυνόμευση και η προστασία της Αγίας Νάπας – Πόσο καλά θωρακισμένη είναι

Ο 21χρονος, ο οποίος συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί την περασμένη Δευτέρα, 18/07/2022, ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 29 ετών, το οποίο τελεί υπό οκταήμερη κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE