ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Σοκάρει έγκυος θύμα βίας στην Κύπρο - Γεννά απο μέρα σε μέρα - Δεν έχει τα βασικά για το μαιευτήριο και το μωρό

Σοκάρει έγκυος θύμα βίας στην Κύπρο - Γεννά απο μέρα σε μέρα - Δεν έχει τα βασικά για το μαιευτήριο και το μωρό

Την ιστορία μιας εγκυμονούσας γυναίκας, θύμα βίας στην Κύπρο, η οποία γεννά από μέρα σε μέρα, έφερε στο φως εθελοντική ομάδα.


Με κάθε επιφύλαξη , μεταφέρουμε την συγκεκριμένη ιστορία, η οποία συγκίνησε τους εθελοντές της σελίδας "For a better world" , κάνοντας έκκληση για τρόφιμα και τα βασικά που χρειάζεται για το μαιευτήριο.

Στην ανάρτηση αναφέρονται τόσο οι ανάγκες της μητέρας, όσο και του ερχόμενου στον κόσμο παιδιού.

"Μανούλα μονογονιός θύμα βίας στην οικογένεια γεννάει σε λίγες μέρες το δεύτερο της μωράκι. Μετά δυσκολίας καλύπτει τα έξοδα διακίνησης της από και προς το γιατρό. Μια κοπέλα που ήταν ανεξάρτητη εργαζόταν και πότε δεν ξαναβρέθηκε σε κατάσταση να περιμένει βοήθεια και το Ελάχιστο για να ζήσει.

Ζήτα όπως οποίος επιθυμεί να την βοηθήσει αυτή την δύσκολη στιγμή λίγες μέρες πριν γεννήσει, υπάρχουν ανάγκες για την ίδια και το νεογέννητο για το νοσοκομείο, τρόφιμα, καθαριστικά και ένα ανεμιστήρα για να σπάζει η ζέστη στο σπίτι."

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top