Παγκόσμιο συναγερμό κήρυξε ο ΠΟΥ για την ευλογιά των πιθήκων

Παγκόσμιο συναγερμό κήρυξε ο ΠΟΥ για την ευλογιά των πιθήκων

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα μόνο δύο ετών, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προχωρά σε ένα σημαντικό βήμα, εκδίδοντας συναγερμό - σε διεθνές επίπεδο - για νόσο.

 

Αυτήν τη φορά, πρόκειται για την ευλογιά των πιθήκων που μέσα σε λίγες εβδομάδες έχει προσβάλει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε δεκάδες χώρες.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE