Η Τζένιφερ Λόπεζ έγινε 53 ποζάρει ολόγυμνη και ανεβάζει και άλλο τη θερμοκρασία

Η Τζένιφερ Λόπεζ έγινε 53 ποζάρει ολόγυμνη και ανεβάζει και άλλο τη θερμοκρασία

Φρέσκια, ευδιάθετη και ευτυχισμένη από τον γάμο-έκπληξη.

Πόσο άλλο να ανέβει η θερμοκρασία; Η Τζένιφερ Λόπεζ την ανεβάζει γιατί μπορεί καθώς έγινε 53 και πόζαρε ολόγυμνη για να διαφημίσει το νέο της προϊόν.

Φρέσκια, ευδιάθετη και ευτυχισμένη από τον γάμο-έκπληξη με τον Μπεν Άφλεκ η καυτή λατίνα γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της και σημάδεψε τη προσωπική της γιορτή λανσάροντας τη νέα σειρά «JLo Body» από το ομώνυμο μπραντ. Σε μία από τις σέξι φωτογραφίες της καμπάνιας της, η Τζεν ποζάρει γυμνή.

Διαβάστε περισσότερα στο LifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE