Την πήραν με φορείο - Τουρίστρια βούτηξε από τις θαλασσινές σπηλιές και τραυματίστηκε

Την πήραν με φορείο - Τουρίστρια βούτηξε από τις θαλασσινές σπηλιές και τραυματίστηκε

Πληροφορία που αφορούσε άτομο σε κίνδυνο, στην τοποθεσία Θαλασσινές Σπηλιές (Παλάθκια), στο Κάβο Γκρέκο, έλαβε σήμερα 25 Ιουλίου 2022 και ώρα 13:50, το ΚΣΕΔ Λάρνακας.

Το ΚΣΕΔ, κινητοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σταθμού Αμμοχώστου, καθώς και ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

Στη γυναίκα Βέλγικης καταγωγής, η οποία είχε τραυματιστεί λόγω της πτώσης, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, σταθεροποιήθηκε σε φορείο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Για άλλη μία φορά υπενθυμίζεται ότι, η προσέγγιση και οι βουτιές στο σημείο των "θαλασσινών σπηλιών" στο Κάβο Γκρέκο απαγορεύονται αυστηρά, καθότι σύμφωνα με επιθεώρηση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης, το έδαφος έχει κριθεί ως επικίνδυνο λόγω αυξημένης διάβρωσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε εξέλιξη η συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Σε εξέλιξη η συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρώτη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. 

BEST OF TOTHEMAONLINE