ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί 8 ημέρες 41χρονος για τραυματισμό 48χρονου με μαχαίρι

Στο κελί 8 ημέρες 41χρονος για τραυματισμό 48χρονου με μαχαίρι

Διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 41χρονου, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι 48χρονο, το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή Ύψωνα Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 21:45, όταν οι δυο άνδρες συναντήθηκαν σε ανοικτό χώρο για να επιλύσουν προσωπικές τους διαφορές.

Ο 41χρονος φέρεται να ανέσυρε κουζινομάχαιρο και να τραυμάτισε τον 48χρονο, ο οποίος άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ενώ περίοικοι εντόπισαν, καταδίωξαν και ακινητοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη.

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν το θύμα να κάθεται στο πεζοδρόμιο, φέροντας τραύματα στο λαιμό και στα χέρια. Μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού, όπου αφού έτυχε περίθαλψης, έλαβε εξιτήριο τις πρωινές ώρες.

Ο 41χρονος συνελήφθη στη σκηνή και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων εντοπίστηκε ένα μαχαίρι, στην αυλή παρακείμενης οικίας, το οποίο παραλήφθηκε και κρατήθηκε ως τεκμήριο.

Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε και μαχαίρωσε τον 48χρονο.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο οκτώ ημερών, για αδικήματα που αφορούν πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, μαχαιροφορία και παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top