Κόλαση η Κύπρος - Νέα κίτρινη προειδοποίηση για αύριο Τρίτη

Κόλαση η Κύπρος - Νέα κίτρινη προειδοποίηση για αύριο Τρίτη

Ψήνεται κυριολεκτικά η Κύπρος αφού αύριο η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 40 βαθμούς με το Τμήμα Μετεωρολογίας να εκδίδει Κίτρινη προειδοποίηση.

Η προειδοποίηση θα έχει ισχύ από τις 12.00 αύριο το μεσημέρι μέχρι τις 17.00.

Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αναμένεται να φτάσει στους 40 βαθμούς κελσίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του μεσημεριού από το Τμήμα Μετεωρολογίας, αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά παράλια μέχρι δυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν από το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο, αργότερα στα νότια και στα βόρεια παράλια θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 36 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.