Βρήκαν φυσίγγια στρατιωτικού πυροβόλου όπλου - Υπό κράτηση δύο πρόσωπα

Βρήκαν φυσίγγια στρατιωτικού πυροβόλου όπλου - Υπό κράτηση δύο πρόσωπα

Διατάγματα κράτησης τεσσάρων ημερών και δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 41χρονου και 31χρονης, αντίστοιχα, για υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, την Κυριακή μεταξύ των ωρών 18:40 με 19:35 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ερεύνησαν κατοικία όπου διαμένει 41χρονος μαζί με την 31χρονη σύζυγό του. Κατά την διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν τέσσερα φυσίγγια στρατιωτικού πυροβόλου όπλου.

Ο 41χρονος και η 31χρονη συνελήφθησαν για το αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών. Επιπλέον στην κατοικία εντοπίστηκε ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, ομοιάζουσα με μεταμφεταμίνη, βάρους 0,3 γραμμαρίων καθώς και περιουσία για την οποία δεν δόθηκαν εύλογες απαντήσεις ως προς την κατοχή τους.

Ακολούθως ο 41χρονος και η 31χρονη συνελήφθησαν και για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και την Δευτέρα παρουσιάστηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης όπου τους επιβλήθηκαν διατάγματα κράτησης τεσσάρων και δύο ημερών αντίστοιχα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8 Μαΐου 2026, στη Λευκωσία η συνάντηση του Ελληνοκύπριου και του Τουρκοκύπριου  ηγέτη στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Khassim Diagne, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE