Επιστρέφει στην καθημερινότητά του ο Μπάιντεν, υποχώρησαν τα συμπτώματα

Επιστρέφει στην καθημερινότητά του ο Μπάιντεν, υποχώρησαν τα συμπτώματα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, που είναι θετικός στην Covid από την Πέμπτη, πάει όλο και καλύτερα στην υγεία του και μπορεί πλέον ν' αρχίσει ξανά μια σωματική άσκηση, ανακοίνωσε ο προσωπικός του γιατρός σε επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.

«Ο πρόεδρος νιώθει πλέον αρκετά καλά για να ξαναρχίσει μια αθλητική δραστηριότητα» έγραψε ο Δρ Κέβιν O' Κόνορ.

«Τα συμπτώματά του έχουν σχεδόν εξαφανιστεί εντελώς», πρόσθεσε.

Τη Δευτέρα, ο Τζο Μπάιντεν είπε ότι αισθανόταν «πολύ καλά» και ότι ήλπιζε να επιστρέψει πλήρως στη εργασία του μέσα στην εβδομάδα.

Ο 79χρονος Δημοκρατικός πρόεδρος ολοκλήρωσε τη θεραπεία του με το Paxlovid, ένα χάπι κατά της Covid της εταιρίας Pfizer.

Ο Μπάιντεν παραμένει σε απομόνωση επί του παρόντος, είπε ο Δρ Κέβιν Ο' Κόνορ.

Φαίνεται να είχε ήπια συμπτώματα και ο Λευκός Οίκος έκανε τα πάντα για να καθησυχάσει για την κατάσταση της υγείας του και την ικανότητά του να κυβερνά, ακόμη και όντας σε απομόνωση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Η ελληνοκυπριακή πλευρά δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Τι σημαίνουν οι συγκλίσεις και γιατί η 26η Αυγούστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία

BEST OF TOTHEMAONLINE