Αναστασιάδης: Στο σεβασμό του διεθνούς δικαίου επιμένουν Κύπρος και Ελλάδα

 Αναστασιάδης: Στο σεβασμό του διεθνούς δικαίου επιμένουν Κύπρος και Ελλάδα

Κύπρος και Ελλάδα επιμένουν στο σεβασμό του διεθνούς δικαίου, τόνισε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε ανάρτησή του στο Twitter μετά τη συνάντησή του στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Δένδια.

Όπως είπε, «Κύπρος και Ελλάδα επιμένουμε στο σεβασμό του διεθνούς δικαίου. Βασικός πυλώνας διασφάλισης της ειρήνης και ασφάλειας στην περιοχή μας. Με τον φίλο ΥΠΕΞ @NikosDendias», ανέφερε, «συζητήσαμε τις ενέργειες που απαιτούνται για αντιμετώπιση του τουρκικού αναθεωρητισμού σε Κύπρο και Αιγαίο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: Είδε Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν - Προετοιμάζονται για μία συνάντηση 5 + 1- Πότε επιστρέφει στην Κύπρο

Ολγκίν: Είδε Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν - Προετοιμάζονται για μία συνάντηση 5 + 1- Πότε επιστρέφει στην Κύπρο

Θα επιστρέψει στην Κύπρο σε δύο εβδομάδες μετά από επαφές σε Αθήνα, Άγκυρα και Βρυξέλλες, δήλωσε την Παρασκευή η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν μετά από συνάντηση, που είχε το απόγευμα της Παρασκευής με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE