Αναστασιάδης: Στο σεβασμό του διεθνούς δικαίου επιμένουν Κύπρος και Ελλάδα

 Αναστασιάδης: Στο σεβασμό του διεθνούς δικαίου επιμένουν Κύπρος και Ελλάδα

Κύπρος και Ελλάδα επιμένουν στο σεβασμό του διεθνούς δικαίου, τόνισε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε ανάρτησή του στο Twitter μετά τη συνάντησή του στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Δένδια.

Όπως είπε, «Κύπρος και Ελλάδα επιμένουμε στο σεβασμό του διεθνούς δικαίου. Βασικός πυλώνας διασφάλισης της ειρήνης και ασφάλειας στην περιοχή μας. Με τον φίλο ΥΠΕΞ @NikosDendias», ανέφερε, «συζητήσαμε τις ενέργειες που απαιτούνται για αντιμετώπιση του τουρκικού αναθεωρητισμού σε Κύπρο και Αιγαίο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.