Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του 17χρονος στη Λάρνακα

Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του 17χρονος στη Λάρνακα

Εντοπίστηκε χθες βράδυ και είναι καλά στην υγεία του 17χρονος, ο οποίος έλειπε από το χώρο διαμονής του, στη Λάρνακα, από το απόγευμα της 15ης Ιουλίου 2022. 

Μετά τον εντοπισμό του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών στοιχείων του 17χρονου είναι αχρείαστη.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE