Χάθηκε σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού - Στήθηκε ολονύχτια επιχείρηση διάσωσής του

Χάθηκε σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού - Στήθηκε ολονύχτια επιχείρηση διάσωσής του

Στις 28 Ιουλίου 2022 και ώρα 22:25 μ.μ, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε σε αγνοούμενο άτομο στην θαλάσσια περιοχή "Καρνάγιο" στη Λεμεσό.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς, ταχύπλοο της Λιμενική & Ναυτική Αστυνομίας, και πεζό περίπολο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Ο αγνοούμενος εντοπίστηκε στις 00:30 π.μ της 29 Ιουλίου 2022 από το ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς μετά από εκτεταμένες έρευνες και διασώθηκε.

Ο διασωθέντας είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE