Χάθηκε σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού - Στήθηκε ολονύχτια επιχείρηση διάσωσής του

Χάθηκε σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού - Στήθηκε ολονύχτια επιχείρηση διάσωσής του

Στις 28 Ιουλίου 2022 και ώρα 22:25 μ.μ, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε σε αγνοούμενο άτομο στην θαλάσσια περιοχή "Καρνάγιο" στη Λεμεσό.

Το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς, ταχύπλοο της Λιμενική & Ναυτική Αστυνομίας, και πεζό περίπολο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Ο αγνοούμενος εντοπίστηκε στις 00:30 π.μ της 29 Ιουλίου 2022 από το ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς μετά από εκτεταμένες έρευνες και διασώθηκε.

Ο διασωθέντας είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Σαφές μήνυμα ότι η Κύπρος προχωρά με σταθερά βήματα στην ενίσχυση της διαφάνειας και της χρηστής διακυβέρνησης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της Έκθεσης Συμμόρφωσης της Επιτροπής GRECO.

BEST OF TOTHEMAONLINE