Καμίλ Βάσκεζ για τη δίκη Ντεπ - Χερντ: «Ήταν σημαντικό να υπάρχει μία γυναίκα στην ομάδα»

Καμίλ Βάσκεζ για τη δίκη Ντεπ - Χερντ: «Ήταν σημαντικό να υπάρχει μία γυναίκα στην ομάδα»

Η Καμίλ Βάσκεζ δεν δεν αισθάνεται παρά ευγνωμοσύνη για τον πελάτη της, Τζόνι Ντεπ, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Η δικηγόρος που υπερασπίστηκε τον Ντεπ στη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ, από την οποία και βγήκε νικητής, μίλησε στο «CBS Mornings» και είπε σχετικά με τον πελάτη της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE